Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

"ΌΤΑΝ Ζ'ΜΩΝ'Σ ΓΕΙΤΟΝ'ΣΑ ΝΑ ΜΙ ΔΙΝ'Σ ..."

ΜΕ ΤΟ  “ΛΑ ΝΟΣΤΡΑ ΠΆΤΡΙΑ”...

Ο ιστοχώρος “Στάτο Μάγκνα Γκρέτσια - Ντούε Σισίλιε” ο οποίος μάχεται για την Ανεξαρτησία της “Κάτω Ιταλίας-Σικελίας” (της Μεγάλης Ελλάδος, δηλαδή), αφού και ουδέποτε είπε τον εαυτό του “Ιταλό, Ιταλία”, δείτε τον χάρτη που δημοσίευσε (και δημοσιεύει συνεχώς) πέστε μου:
Αν κάποιος από εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι μιλούμε και... 5-6 γλώσσες (θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό, πάλι σε σχέση με την Ιταλία), πιθηκίζουμε ευρωπαϊκά, σολοικίζουμε ανατολίτικα, έχουμε στις πόλεις μας, ακόμα και στα χωριουδάκια, “Φροντιστήρια ξένων Γλωσσών” εκατοντάδες, στέλνουμε τα παιδιά μας να μάθουν τρεις-τέσσερις γλώσσες, ασχέτως αν ποτέ, κανένα από αυτά, ίσως, δεν πρόκειται να τις μιλήσει με ΚΑΝΕΝΑΝ, γεμίσαμε τα καταστήματά μας με ξενόγλωσσες, ανόητες επιγραφές-αηδίες, αλαμπουρνέζικες, οι οποίες δεν λεν, απολύτως, τίποτα, στον κόσμο μας, τις διαβάζουν οι ξένοι και γελούν -για να μην πω πως, ξεκαρδίζονται και στα γέλια- ακόμα και οι γιαγιάδες, οι παππούδες μας, μαθαίνουν, "τους μαθαίνουμε" αυτά τα αλαμπουρνέζικα τα οποία πλασάρουν οι επιτήδειοι που μπήκαν στην αφύλακτη, ασύνορη Ελλάδα και αλωνίζουν...

[Σ.σ.: Αλλά εμείς αγοράζουμε όλα τα μοντέρνα όπλα, μηχανοκίνητα των ξένων πολεμικών βιομηχανιών για να μην τα χρησιμοποιήσουμε ΠΟΤΈ, να τα έχουμε για τις επιδείξεις μας κάθε “ΌΧΙ” και “25η ΜΑΡΤΊΟΥ”, να τα φυλάξουμε όμως, και για κανέναν άλλον πόλεμο, εκτός από αυτόν τον αλήτικο που είναι σε εξέλιξη της Ουκρανίας-Ρωσίας, να τα δώσουμε “δωρεά” σε αυτόν, τον μελλοντικό πόλεμο, αφού θα παλιώσουν και καινούργια, κατά πως μας υπαγορεύσουν και οι “πάτρωνές μας” αμερικανοί, στους οποίους ξεβρακωθήκαμε ολοσχερώς και αδιακρίτως, στήσαμε το κωλαράκι μας απέναντί τους ανοιχτό, το έχουν για βολή σε κάθε τρύπα του γκολφ... Ναι, αυτού του παιχνιδιού που έπαιζε και ο μεγάλος εκείνος “εθνάρχης μας” και προδότης, Μέγας Προδότης, Καραμανλής ο Πρεσβύτερος!]

Και, ήθελα να ξέρω πραγματικά, αν ποτέ κανένας από αυτά τα πολιτικά προδότες-παλιοτόμαρα που μας προδίδουν και μας ρεζιλεύουν συνεχώς και αδιαλείπτως, διασυρμός και στην ΕΕ με τα κάθε είδους κουμμούνια "παπαδημούληδες" που στέλνουμε εκεί, κυκλοφόρησε ποτέ έναν τέτοιον χάρτη, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν σ’ αυτόν, έστω, του ιταλικού ιστοχώρου, ή και σε άλλον,  υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην “Μεγάλη Ελλάδα”, έσκυψε, εμβάθυνε, ή απλά τον είδε, έριξε μια κλεφτή ματιά!
Παρεμπιπτόντως, ενώ ο κ. Α/ΓΕΕΘΑς μας (άλλο κάρο με πατάτες, λέω αυτόν και όχι τους βρωμοπολιτικούς μας εν ενεργεία ή μη, αφού αυτός είναι η “μεγάλη εγγύηση” -μουουούσι- της Ελλάδος, οι “βρωμύλοι” και οι “βρωμύλες” όταν έρθει η ώρα θα “λακίσουν” κανονικά με τις βαλίτσες τίγκα σε ξένες ή ουδέτερες χώρες) εναγκαλίζονταν πριν λίγες μέρες με τον ζητιάνο-τσιαντηρμά ομόλογό του της βρωμερής Ουκρανίας στο παράδειγμα του... αισθηματία Δένδια και ασημάντου, ασημαντοτάτου ΥΠΕΘΑ μας, η οποία Ουκρανία με ξένα κόλλυβα κάνει πόλεμο, μια και η ίδια δεν διαθέτει ούτε κάλυκα Μ1, που είχαμε κάποτε στον στρατό μας παλιά, του έδινε “δώρα”, ο Αρχήγαρός μας, εξοπλισμό ανεκτίμητο στρατιωτικό υλικό, άδειαζε τις αποθήκες μας των πυρομαχικών ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΙ-ΚΑ! Και αυτός ο αχρείος…

[Σ.σ.: Τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ήθελαν, σώνει και καλά να τον κρατήσουν στο πόστο του, έναν "γίγαντα", όπως νομίζαμε Φλώρο, ο οποίος τελικά, παρά τα “σάλτα μορτάλε” που κάνει συχνά-πυκνά στον αέρα, μας προέκυψε, ή δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα σκέτο… φλωράκι στο κλουβί! Τσίου-τσίου!.. Όπως όλα τα φλωράκια.]

… Ευθυγραμμισμένος στις “επιταγές” των προϊσταμένων του δωσιλόγων-προδοτών-σκατιάρηδων… Αυτά που αγοράσαμε με αίμα… Τα αγοράσαμε με αίμα, ρεεεεέ!.. Τα αγοράσαμε! Πανάθεμά σας, που να σας πάρει ο διάολος τον πατέρα όλους -θα σας πάρει πολύ σύντομα… Δεν μας τα χάρισε κανένας!
Άλλος ένας προδότης και βρωμύλος λοιπόν, αυτή τη φορά ΠΟΙΟΣ; Ο ίδιος ο Α/ΓΕΕΘΆς μας, λες και τον είχε κειμήλια του παππού του αυτόν τον πολεμικό εξοπλισμό, τυφέκια γκρα ενθύμια σε προθήκες του σπιτιού του…
Η Μελόνι (εδώ είναι που σας είπα παραπάνω)… “Ιταλία: Νόμο που θα τιμωρεί τη χρήση αγγλικών λέξεων φέρνει το κόμμα της Μελόνι -Τέλος στην αγγλομανία”… Ναι, καλά το διαβάσατε, η Μελόνι πέρασε ή θα περάσει νόμο, όπου θα συμβαίνουν αυτά τα φοβερά και τρομερά πράγματα στην γλώσσα της, αλλά και γλώσσα μας που απεμπολήσαμε ΕΜΕΙΣ, η Ελλάς, στο διάολο, τον εκβαρβαρισμό, την εκβαρβαρίσαμε, εκβαρβαρίζουμε συνεχώς, το Έθνος μας, τον Λαό μας κάθε μέρα, οι βρωμοεφημερίδες που καμιά ΔΕΝ είναι ελληνική, όλες έχουν εκβαρβαριστεί στο έπακρο, της ακόμα πιο βρωμερής και ασήμαντης πολιτικά Αθήνας!  

Αλλά και με την απάθεια εκείνης της μεγαλόσχημης, πλην θαραπαμένης “Θείτσας” Μαϊδώνη, της καταραμένης, η οποία ηγείται του δήθεν υπουργείου μας Πολιτισμού, στον Πολιτισμό μας, στον οποίο καθημερινώς και αυτή, η “Λούση της Κένυας”, πράττει τα χίλια μύρια πράγματα εναντίον του, τον έχει ξεσκίσει στο γ@#$%&ι, συνεπικουρουμένη και από το “Α-Παιδείας και Αχρηστευμάτων”, του αναλφαβήτου και αστοιχειώτου εκείνου, ούτε καν “πτυχιούχου” Λυκείου, κουμμουνίσταρου Φίλη!
Δεν ξέρω αν σας προβλημάτισα, εγώ ή ο χάρτης της Ιταλίας "κομμένος" στα δυο, μάλλον όχι, αφού και οι περισσότεροι(;) από εσάς απολαμβάνετε την ευδαιμονία σας, τον ωχαδερφισμό σας, ανάμεικτα με την κατευθυνόμενη τρέλα της εποχής, αλλά ένα βήμα πριν από την “μεγάλη σφαγή”!

Όμως, έτσι έχουν τα πράγματα, αγαπητοί φίλοι και φίλες -ισότητα έχουμε- που έλεγε και η γειτόνισσα κάποτε στην άλλη γειτόνισσά της:
-Όταν ζ΄μών’ς γειτόν΄σα να μι διν΄ς, κι όταν ζ΄μώνου, έτσ΄ είνι τα πράγματα”!

 Υ.Γ.: Προσέξτε τον χάρτη... Τα αδέρφια μας της "Μεγάλης Ελλάδος", ΔΕΝ ΠΑΡΈΛΕΙΨΑΝ την Κύπρο, αυτήν που οι δικοί μας βρωμιάρηδες πολιτικοί και στρατιωτικοί αναίσθητοι πατριωτικά, χωρίς ίχνος πατριωτισμού μέσα τους πρόδωσαν πατόκορφα το 1974, και έκτοτε την έχουν διαγράψει του Ελληνισμού, όχι οικουμενικού, απανταχού της γης, αφού η Κύπρος είναι ελληνική, είναι ελληνικό χώμα, γη, πρέπει να απελευθερωθεί, βρίσκεται υπό συνεχή ανεκτική κατοχική σκλαβιά, μισού αιώνα τώρα, αν το ξεχάσαμε!