Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974... ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ, ΠΑΡΆ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ!.. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

Τους ανθρωποφάγους τούρκους (πάντοτε με μικρό το "ταυ"). οι οποίοι στην  ουσία κατέλαβαν ένα εγκαταλελειμμένο στην τύχη του Ελληνικό νησί. Κάτι που τείνει να επαναληφθεί, αυτή τη φορά σε Ελλαδικό έδαφος.
Τους προδότες των Αθηνών πολιτικούς και στρατιωτικούς κυρίως, (Όχι των Ελλήνων πολιτών της Αθήνας) οι οποίοι κατά παράβαση των όρκων που έδωσαν όταν έπαιρναν τα ξιφάκια τους στη σχολή Ευελπίδων, τους πρόδωσαν, πρόδωσαν αυτούς τους όρκους, αισχρά και βρωμερά μορμολύκεια, βύθισαν μια ολόκληρη χώρα την Ελλάδα, στο βαρύ και ασήκωτο πένθος! ΔΕΝ λογοδότησαν ακόμα! Και  κάποιοι που έχουν ψοφήσει, μετά θάνατον πρέπει να δικαστούν και να τους αποδοθεί εσαεί η αηδιαστική ρετσινιά του προδότη.


Τον "Τύμβο της Μακεδονίτισσας" τον οποίο επισκέφθηκα επί τούτοις, να αφήσω εκεί ένα λουλούδι στα κενοτάφια των συμπατριωτών μου Χαλκιδικιωτών.
Τον Κύπριο ταξιτζή που του είπα: "Φύγε, εγώ θα αργήσω εδώ, και όταν τελειώσω, μπορεί να σου τηλεφωνήσω". Μου είπε: "Όχι, θα σε περιμένω όση ώρα και αν κάνεις". Του είπα ξανά: "Ναι, αλλά το ταξίμετρό σου γράφει...". "Το ταξίμετρό μου το έκλεισα, ήδη"!

Τα βρωμερά καθάρματα των Εγγλέζων, τα οποία έχουν κάνει κι αυτά κατάληψη μέρος του νησιού, αλλά εδώ στο "Ελλάντα" οι ΠΆΝΤΕΣ, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους γι΄αυτό. Το λεν φυσιολογικά, φυσιολογικότατα "εγγυήτρια δύναμη".

Τέλος, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τα "ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΑ ΜΝΉΜΑΤΑ", στα οποία η βρωμερή φάρα των Εγγλέζων κρέμασε την αφρόκρεμα-ανθό των Κυπρίων αδερφών μας, οι οποίοι έλεγαν ότι δεν είναι Κύπριοι, αλλά Έλληνες της Ελληνικής Κύπρου

Κάτι που οι σημερινοί Κύπριοι, για να μην πω και "Κυπρέϊκα"... Που μου είπε ένας γέρων Κύπριος σοφός... "Έτσι μας κοροϊδεύουν"!

[Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και διαβάστε το ρεπορτάζ, διαβάζεται. Έχουν υψηλή ανάλυση επί τούτοις]